Adevarul despre cosmetice!

Cand esti obisnuit sa faci lucrurile asa cum le-ai facut dintotdeauna, este posibil sa nu intelegi de ce ai alege sa schimbi o anumita rutina. Dar, odata ce descoperi beneficiile pentru sanatate aduse de folosirea produselor naturale de ingrijire a pielii, intelegi de ce ai dori sa adopti un nou stil de viata, natural cu […]

Read More Adevarul despre cosmetice!

EXTRACTUL DE CEAI VERDE SI BENEFICIILE LUI PENTRU PIELE

Extractul de ceai verde este obtinut din frunzele si mugurii arbustului Camellia Sinensis, nativ din Asia. Metoda prin care se obtine presupune macerarea frunzelor uscate intr-o mixtura de glicerina vegetala organica si apa purificata, compozitia fiind apoi conservata conform standardelor organice. Este un activ de exceptie, cu o veche istorie in cosmetica asiatica, fiind apreciat […]

Read More EXTRACTUL DE CEAI VERDE SI BENEFICIILE LUI PENTRU PIELE

PROPRIETATILE ULEIULUI DE COCOS

Uleiul de cocos este obtinut din nuca copacului Cocos Nucifera, originar din regiunea India-Indonesia. Este cunoscut pentru proprietatile remarcabile pe care le are asupra pielii inca din secolul al XV lea, in prezent el fiind folosit pe scara larga in produsele pentru ingrijire personala. Are o compozitie interesanta de acizi grasi precum acidul lauric (50%), […]

Read More PROPRIETATILE ULEIULUI DE COCOS

ULEIUL ESENTIAL DE GERANIU AFRICAN

Uleiul esential de geraniu african este obtinut prin distilarea cu vapori de apa a florilor si a frunzelor de Geranium Graveolens. Planta, ce este nativa de pe continentul african, era folosita de egiptenii vechi pentru a obtine si a mentine o piele radianta, sanatoasa si frumoasa. In prezent este folosit des in aplicatiile topice pe […]

Read More ULEIUL ESENTIAL DE GERANIU AFRICAN

PROPRIETATILE ULEIULUI DE MASLINE

Uleiul este obtinut din masline, fructele copacului Olea Europaea, care este originar din bazinul Mediteranean. Proprietatile sale remarcabile sunt cunoscute de mai bine de 6000 de ani, fiind folosit atat in cosmetica cat si in alimentatie de catre grecii antici , egipteni si romani. Pana in prezent au fost efectuate numeroase studii clinice, care demonstreaza […]

Read More PROPRIETATILE ULEIULUI DE MASLINE

NUCA ORGANIC ingrediente de la A la Z

  Fiecare produs Nuca Organic pe care il cream este o formula complexa plina de ingrediente concentrate in principii active, pentru a oferi eficienta maxima. Fara nici un strop artificial! Ingredientele folosite in formularea retetelor au fost atent alese dupa multi ani de cercetari , deoarece am urmarit sa imbinam proprietatile fiecaruia incat sa obtinem […]

Read More NUCA ORGANIC ingrediente de la A la Z

ULEIUL DE JOJOBA

Uleiul de jojoba este obtinut din semintele arborelui de jojoba, Simmondsia chinensis, ce creste in cele mai aride zone ale planetei, in special in America Centrala si de Sud. Desi este numit ulei el este de fapt o ceara lichida, o combinatie de esteri nesaturati, care a fost folosita de-a lungul timpului in medicina traditionala […]

Read More ULEIUL DE JOJOBA

UNTUL DE SHEA

Untul de shea este obtinut din nucile arborelui de Shea (Vitellaria paradoxa), arbore ce creste pe platoul savanei africane. El este un activ cosmetic remarcabil datorita continutului bogat in antioxidanti (fitosteroli, polifenoli) si acizi grasi esentiali. Concentratia de substante active este in stransa legatura cu modul de procesare a nucilor.  Adica daca untul se obtine […]

Read More UNTUL DE SHEA

PRETIOSUL ULEI DE MIGDALE DULCI

Uleiul de migdale este obtinut din fructele copacului de migdal (Prunus amigdalus dulcis), care este originar din Asia si nordul Africii, in prezent fiind raspandit pe toate continentele. Este un activ cosmetic remarcabil folosit pentru ingrijirea pielii inca din antichitate (aproximativ din anul 2000 inainte de Christos), fiind si astazi apreciat datorita proprietatilor sale. Numeroase […]

Read More PRETIOSUL ULEI DE MIGDALE DULCI