EXTRACTUL DE CEAI VERDE SI BENEFICIILE LUI PENTRU PIELE

Extractul de ceai verde este obtinut din frunzele si mugurii arbustului Camellia Sinensis, nativ din Asia.

th[8]
Metoda prin care se obtine presupune macerarea frunzelor uscate intr-o mixtura de glicerina vegetala organica si apa purificata, compozitia fiind apoi conservata conform standardelor organice.

Este un activ de exceptie, cu o veche istorie in cosmetica asiatica, fiind apreciat pentru efectul de intarziere a procesului de imbatranire fiziologica a pielii.

De-alungul timpului studiile au demostrat calitatile de necontestat ale acestui extract si astfel a ajuns sa fie considerat un ingredient minune cand vine vorba de aplicarea sa pe piele.

 

matcha-green-tea-powder[1]

Ceaiul verde este bogat in antioxidanti, precum catechinele si theofilina, antioxidanti care au functia de a neutraliza radicalii liberi, responsabili cu distrugerea celulara si imbatranirea pielii.

Principiile antiinflamatoare (EGCg) din aceasta planta au grija de pielea agresata de factorii de mediu, si astfel ii ofera vitalitate si stralucire.

In acelasi timp extractul de ceai verde sustine sinteza de colagen (inhiba colagenaza- enzima care distruge colagenul) si de aceea promoveaza o piele ferma si elastica.

Potrivit pielii imbatranite, terne, sensibilizata de factorii de mediu.
Actiune: antioxidanta, anti-aging, antiinflamatoare, fotoprotectoare.
cropped-sigla-nuca-portret1-e1540458198339.png

Crema hidratanta pentru corp Nuca Organic are in compozitie extract de ceai verde, obtinut prin metode ecologice, si astfel este potrivita pentru pielea imbatranita, lipsita de elasticitate si agresata de factorii externi,

http://www.nucaorganic.ro/produse/pentru-corp/crema-hidratanta-pentru-corp-200ml